Over ons

Onze missie is om meer mensen aan sport te laten doen die zowel fysiek als mentaal de gezondheid bevorderd. Wij willen mensen stimuleren om zich te ontwikkelen tot verbeterde versies van zichzelf. Daarnaast willen we sport als bindmiddel inzetten om zo de sociale cohesie te bevorderen in de omgeving om ons heen.

Team OverFit is al jaren bezig met het aanbieden van sport en is begonnen in Overvecht, Utrecht. Dit is iets wat wij vieren en niet willen vergeten. Sportschool OverFit wilt een bijdrage leveren door middel van onze oprechtheid en passie voor sport. Met name groepen mensen die niet zo gauw aan sport doen. De uitdaging om deze groepen te bereiken en mee te laten doen aan sport, is iets waar ons hart ligt.

Sportschool OverFit is een prachtige sportschool met een warme en gezellige sfeer. Bij ons kunnen vrouwen en speciale doelgroepen fitnessen en zichzelf zijn. Na afloop kun je tot rust komen in onze lounge en een drankje bestellen.

Sporten met U-Pas bij OverFit

Wil jij ook bij OverFit?

Sportschool OverFit is in 2021 geopend en heeft een Ladies Only fitness locatie geopend bij het Winkelcentrum Overvecht in Utrecht. Naast fitness voor vrouwen, geven wij ook sportlessen aan speciale doelgroepen. Deze lessen bevinden zich zowel op deze locatie als in onze speciale groepsruimte waar wij groepslessen geven, gevestigd elders in de wijk.

INSCHRIJVEN

Wil jij je inschrijven voor een van sportactiviteiten? Meld je dan nu aan en druk op de knop om je in te schrijven.

OPENINGSTIJDEN

Klik om te weten op welke dagen wij geopend zijn en welke sportactiviteiten het betreft.