Fitness

FITNESS

Ladies Only Fitness

In 2021 is sportschool OverFit begonnen met het aanbieden van fitness exclusief voor vrouwen. Deze vinden plaats van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 en in het weekend van 09:00 tot 13:00. Kom langs en ervaar een echte vrouwen sportschool waar je werkt aan jouw gezondheid en conditie. Proef en ervaar onze warme en gezellige sfeer bij sportschool OverFit. Klik hier voor abonnementen en tarieven.

Faciliteiten

Fitness

Een complete sportschool met fitnessapparatuur. Cardio en krachtapparaten waar jij kunt werken aan jouw gezondheid en conditie. Blijf fit bij OverFit.

Senior Fitness

Sportschool OverFit biedt fitness aan voor senioren (50+). Senior Fitness vindt elke week plaats op zondag van 14:30 tot 15:30. Naast het ter beschikking stellen van de sportschool voor 50 plussers, is er ook persoonlijke begeleiding aanwezig van één van onze sportcoaches. Klik hier voor tarieven.

Faciliteiten

Senior (50+)

Sportschool OverFit is op zondag van 14:30 tot 15:30 volledig beschikbaar gesteld voor senioren (50+). Er kan gebruik gemaakt worden van alle aanwezige sportapparatuur om jouw gezondheid en conditie op peil te houden.

Begeleiding

Tijdens Senior Fitness bieden wij begeleiding aan bij het sporten. Een van onze sportcoaches zal hen begeleiden bij dit proces om hen zo efficiënt mogelijk aan beweging te laten doen.

Handicap Fitness

Sportschool OverFit biedt fitness aan voor verstandelijk beperkten met begeleiding. Elke zaterdag van 14:30 tot 15:30. Leeftijd: 12+. Klik hier voor tarieven.

Gezondheid

Conditie

Het is voor verstandelijk beperkten extra belangrijk om hun conditie te verbeteren. Doormiddel van fitness worden zij gefaciliteerd met sportapparaten waarmee zij kunnen werken aan hun gezondheid.

Obesitas

Een van de grootste problemen tegenwoordig is het probleem van obesitas. Steeds meer en meer mensen ondervinden last van overgewicht. Dit leidt op termijn tot gezondheidsklachten maar vooral mentale klachten zoals onzekerheid en een laag zelfbeeld. Daarom is het van essentieel belang dat ook verstandelijk beperkten aan sport doen, zodat hun mentale en fysieke gezondheid bevorderd.