Wellness

WELLNESS

Sauna

Naast het sporten kun je ook gebruik maken van onze privé Wellness en Spa ruimte. Wij hebben een infrarood sauna waar je heerlijk en ontspannen kunt genieten. Een infrarood sauna heeft nog eens voordelen voor de gezondheid (lees hieronder meer). De Wellness ruimte kun je privé reserveren met maximaal 6 mensen. Proef en ervaar onze warme en gezellige sfeer bij sportschool OverFit. Klik hier om te reserveren.

Ontspannen en gezond

Gezondheidsvoordelen

Een infraroodcabine kan een verlichtende werking hebben bij spier- en gewrichtspijn. De infraroodstralen dringen diep door tot de spieren, waardoor deze lekker warm worden. De spieren ontspannen en de bloeddoorstroming komt op gang. Bij regelmatig gebruik heeft deze doorbloeding ook een positief effect op pijnlijke gewrichten. Zo voel je je na een saunasessie weer een stuk soepeler!

Reserveren

Reserveer de gehele Wellness ruimte voor jezelf (tot max. 6 personen). Dit kun je doen door online te reserveren of naar de receptiebalie te gaan waar je bij onze medewerker terecht kunt om de ruimte te reserveren.

Jacuzzi

Bij het reserveren van de Wellness ruimte bij Sportschool OverFit, heb je ook de jacuzzi volledig ter beschikking voor jezelf of jouw groepje gezelschap (tot max. 6 mensen). Geniet, lig en zit heerlijk in de jacuzzi om tot ontspanning te komen. Bij een “Fit & Spa” abonnement kun je elke week de Wellness ruimte volledig voor jezelf reserveren. Wil je onbeperkt en elke dag de Wellness ruimte reserveren? Neem dan de “Onbeperkt” abonnement.

Ontspanning

Reserveren

Wil jij de gehele Wellness ruimte reserveren? Klik dan hier om online te reserveren of ga dan naar de receptiebalie waar je terecht kunt bij onze medewerker om te boeken. Je kunt reserveren in combinatie met een fitness abonnement of los reserveren.

Boeken

Wil jij de privé Wellness ruimte los reserveren zonder abonnement? Dan kun je dat doen via ons reserveringssysteem of door langs te komen bij de receptiebalie en maak een afspraak voor reservering. Je kunt kiezen uit een selectie arrangementen. Klik hier om te reserveren.

Reserveren

Losse reserveringen

Naast de optie om Wellness toe te voegen aan jouw abonnement, kun je ook los de Wellness ruimte reserveren (zonder abonnement). Dit geldt ook voor de arrangementen. Voor meer informatie kun je terecht bij onze medewerker aan de receptiebalie.